Δωμάτια & Διαμονή

Τα δωμάτια Βρίσκονται στην καρδιά της παλιάς πόλη των Χανίων, 50 μέτρα από το ενετικό λιμάνι, 5 λεπτά από την δημοτική αγορά, 10 λεπτά από την όμορφη παραλία της Νέας Χώρας.

Ελάτε και μείνετε μαζί μας

Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας για μια άνετη διαμονή.

Δίκλινο δωμάτιο/Πρώτος όροφος

Δίκλινο δωμάτιο το οποίο διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 ενήλικες κι ένα βρέφος (<2 ετών). Το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, και διαθέτει παράθυρο στη μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου με θέα το στενό και την παλιά πόλη των Χανίων. Επιπλέον, ψυγείο, κλιματιστικό, μπάνιο με ντουζιέρα και δωρεάν wi-fi.

Δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι

Δίκλινο δωμάτιο το οποίο διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 ενήλικες κι ένα βρέφος (<2 ετών). Το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, και διαθέτει μπαλκόνι στη μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου με θέα το στενό και την παλιά πόλη των Χανίων. Επιπλέον, διαθέτει ψυγείο, κλιματιστικό, μπάνιο με ντουζιέρα και δωρεάν wi-fi.

Δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι

Δίκλινο δωμάτιο το οποίο διαθέτει 2 μονά ενωμένα κρεβάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 ενήλικες κι ένα βρέφος (<2 ετών). Το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, και διαθέτει μπαλκόνι στη μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου με θέα το στενό και την παλιά πόλη των Χανίων. Επιπλέον, διαθέτει ψυγείο, κλιματιστικό, μπάνιο με ντουζιέρα και δωρεάν wi-fi.

Δίκλινο δωμάτιο με εσωτερική βεράντα

Δίκλινο δωμάτιο το οποίο διαθέτει 1 διπλό queensized κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 ενήλικες κι ένα βρέφος (<2 ετών). Το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου και διαθέτει προσωπική βεράντα στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου με θέα την εσωτερική αυλή. Επιπλέον, διαθέτει ψυγείο, κλιματιστικό, μπάνιο με ντουζιέρα και δωρεάν wi-fi.

Δίκλινο δωμάτιο/Ισόγειο

Δίκλινο δωμάτιο το οποίο διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο ενήλικες κι ένα βρέφος (<2 ετών). Το δωμάτιο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, διαθέτει παράθυρο με θέα το στενό της παλιάς πόλης των Χανίων , καθώς και ξεχωριστή είσοδο. Επιπλέον, διαθέτει κουζινάκι, ψυγείο, κλιματιστικό, μπάνιο με ντουζιέρα και δωρεάν wi-fi.

Φωτογραφίες

Σχεδιάστε μια αξέχαστη εμπειρία στο Ξενοδοχείο μας σήμερα!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε τη διαμονή σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο